Followers

Thursday, 22 December 2011

i NEED you =_=

orang selalu cakap 'i need you'  dekat depa punya soulmate n segala mate mate lah kan.aku pun penah kata.tapi.bukan dekat soulmate soulmate ni.dekat classmate n rumate.cehhh.macam baek sangat jaa hang nadia.HAHA.haish.takpayah nak need need sangatlah nadia oi.HAHA.macam apa jaa kan.bunyi 'i need you' ni macam romantik jaa kan?rasa macam taksesuai nak kata dekat siblings n parent.but WHY NOT?
kata jaa,.
        "mak,abah, i need both of you to stand by me.i need your support.i need your courage.i need your love.i need your attention.I NEED YOU."

kan sedap jaa bunyi dia?HAHA.kalaw hampa punya parent in law dengaq hampa cakap dekat anak dia,depa mesti macam 'ish,geli lah budak budak laa ni'.TAPI.kalaw depa dengaq hampa kata kat parent hampa,depa mesti macam 'haiii,sejuk hati tengok budak ni.boleh dah kalaw nak buat menantu kan?'.HAHA.ish.gatai.hee.ce hampa renung renungkan.nadia nadia.

No comments:

Post a Comment

don't forget to smile, guys!

Ibnu Taimiyah berkata :
"Jika masalah yang saya hadapi menemui jalan kebuntuan,
maka saya akan beristighfar kepada Allah lebih kurang 1000 kali, nescaya Allah akan membukakan jalan keluar".
Beliau berkata lagi dengan ucapan la hauwla wala quwwata illa billah :
"Semua beban boleh ditanggung, segala kerisauan boleh diatasi dan kehidupan menjadi lebih mulia."
Senyum dalam kedukaan, tanda insan punya keimanan.
Yakin semua yang terjadi adalah ketentuan-NYA :)